Siirry sisältöön

Kiinteistöpalvelut

Kiinteistönhoito on lumitöitä, liukkaan pihan hiekoittamista, siisteyden ylläpitoa, nurmikon leikkaamista, lampunvaihtoja, viemärien avaamista ja paljon muita arkisia töitä, joiden tekemisestä vastaavat alan ammattilaiset.

Huoltotyöt

Hoidamme kiinteistöjen päivittäiset ja kuukausittaiset huoltotyöt sekä erilaiset talotekniset vuosityöt. Sisällä tehtäviin huoltotöihin sisältyy muun muassa palohälyttimen paristojen vaihdot, polttimoiden vaihto kattoon, tukkeutuneen viemärin avaaminen, tiputtavan hanan huolto, lämpöpattereiden ilmaus ja monet muut työt.

Ota yhteyttä ja kysy lisää huoltopalveluistamme!

Siivous

Siivouspalvelumme ammattilaisilla on pitkä kokemus alalta ja siksi voimmekin tarjota kattavasti kaikki asuinkiinteistöjen tarvitsemat siivouspalvelut. Meiltä saat normaalit kodinsiivoukset, peruspesut, lattioiden vahaukset, nostintyöt sekä asuntojen tyhjennykset häätöjen yms. yhteydessä.

Hoidamme kaikki siivouspalvelumme itse ja otamme vastuun työmme jäljestä jokaisessa siivottavassa kohteessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää siivouspalveluistamme!

Pihatyöt

Teemme kaikki kiinteistöjen pihatyöt tehokkaasti ja joustavasti erilaisiin kohteisiin. Hoidamme pihatyöt aina vuodenaikojen mukaan: nurmikonajot kesällä, lehtien haravoinnit syksyllä ja lumityöt talvella. Käsilumitöiden lisäksi teemme talvella tarvittaessa myös lumenauraukset ja kulkuväylien hiekoitukset. Meiltä myös imulakaisutyöt.

Siisti ja hyvin hoidettu piha on paitsi viihtyisä myös turvallinen käyttäjälleen. Ota yhteyttä ja kysy lisää pihatyöpalveluistamme!

Kiinteistön päivittäiseen hoitoon sisältyy monia tehtäviä. Kun ne tehdään kunnolla, niitä ei useinkaan juuri huomaa. Tekemättä jättäminen sen sijaan huomataan hyvinkin nopeasti, sillä se vaikuttaa usein suoraan kiinteistöä käyttävien arkeen.