T.R Talohuolto Oy - Kaikki palvelut kiinteistöhoitoon ammattilaisten tekeminä

T.R Talohuolto on riihimäkeläinen täyden palvelun kiinteistönhoitoalan yritys. Teemme kaikki kiinteistönhuoltotyöt pitkällä kokemuksella ja joustavasti erilaisia asiakkaita palvellen. Meiltä saat henkilökohtaista, suoraa palvelua ja vastaamme itse henkilökohtaisesti kaikista kiinteistönhoitotöistämme.

Hyvin huollettu kiinteistö on viihtyisä ja turvallinen käyttää, lisäksi hyvä kiinteistönhuolto auttaa säilyttämään kiinteistön arvon pidempään. Kun kaipaat luotettavaa kiinteistönhoitoa kilpailukykyiseen hintaan tehtynä, valitse silloin T.R Talohuolto  ja anna meidän hoitaa kiinteistösi asiat kuntoon.

Tarjoamme normaalin kiinteistöhuollon lisäksi siivouspalveluita, pihatöiden hoitamista, sekä rakennuspalveluja asuinkiinteistöjen saneeraukseen. Meiltä sujuvat niin pienet, kuin suuretkin huoltotyöt aina lukkojen vaihdosta saunan lauteiden asennukseen, pihapuiden kaatoon ja asuntojen häätötyhjennyksiin asti.

Meillä ei ole suuren organisaation tuomaa hitautta, jossa töiden alkamista odotellaan päiväkausia, vaan joustavat ja palveluhenkiset ammattilaisemme ovat nopeita reagoimaan ja oikea mies saadaan yhdellä puhelulla paikalle hoitamaan hommat. Hoidamme kaikki kiinteistönhoitotyöt ”avaimet käteen” -periaatteella, jolloin asiakkaan ei tarvitse huolehtia työn etenemisestä tai aikatauluista, vaan tämä voi luottaa kiinteistönsä huollon meidän osaaviin käsiimme.

Asiakaslähtöistä palvelua

Meillä on suorat huoltonumerot eri toimenkuvista vastaaville huoltomiehille, joten pääset asioimaan suoraan työstä vastaavan tekijän kanssa. Pieni ja joustava organisaatiomme mahdollistaa sen että turhat välikädet jäävät pois ja työlle löytyy aina tekijänsä vuorokaudenajasta riippumatta. Esimerkiksi kiireisissä tapauksissa voit ottaa päivystysnumerollamme yhteyttä suoraan päivystävään huoltomieheemme, eikä sinun tarvitse odotella että tieto kulkee hitaasti toimistolta urakan hoitavalla taholle. Ammattilaisemme hoitavat hommat viipymättä ja tieto töiden etenemisestä ja mahdollisista korjauksista kulkee suoraan meiltä asiakkaalle.

T.R Talohuolto -vakaata asiantuntemusta ja palvelua jo usean vuosikymmenen ajalta

T.R Talohuolto on Tapio Ronimuksen vuonna 2004 aloittama kiinteistönhoitoalan moniosaaja. Tekijöillämme on parhaimmillaan 30 -vuoden kokemus kiinteistönhoidon ja siivouksen alalta, joten työ tehdään varmalla otteella ja kerralla oikein. Meillä on 14 vakituista työntekijää, jotka ovat erikoistuneet omille kiinteistönhoitoalan osa-alueilleen. Näin ollen osaamisemme kiinteistönhuollon perustehtävistä on erittäin kattava. Lisäksi yhteistyöverkostoomme kuuluu useita luotettavia paikallisia toimijoita. Näiden kautta saamme järjestettyä asiakkaillemme palvelut, joihin tarvitaan oman ammattikuntansa erityisosaaja, kuten vaikkapa sähköasentaja, putkimies tai kosteusmittaaja.

Palvelut meiltä

 

Rakentaminen ja remontointi

Rakentaminen

Hyvin huollettu kiinteistö on viihtyisä ja turvallinen käyttää, lisäksi hyvä kiinteistönhuolto auttaa säilyttämään kiinteistön arvon pidempään.

Me hoidamme puolestasi asuinkiinteistöjen pienet remontit ja muut kunnossapitoon liittyvät rakennustyöt. Rakentamispuolemme painottuu pääasiassa saneerauksen puolelle, joten meiltä saat kätevästi vaikkapa kylpyhuoneen remontin, tapetoinnin tai laminaattien asennuksen asuinkiinteistöösi. Me teemme myös keittiöremontit, maalaustyöt ja remontteihin mahdollisesti liittyvät purkutyöt.

Periaatteenamme on että kaikki rakennustyömme hoidetaan ”avaimet käteen” -periaatteella, jolloin vastuu töistä on meillä, eikä asiakkaan tarvitse huolehtia työn kulusta.

Kun annat ammattilaistemme hoitaa purku, rakennus ja korjaustyöt kiinteistössäsi, voit olla varma että kädenjälki on laadukasta ja kestää pitkään kunnossa. Ota yhteyttä ja kysy lisää rakennuspalveluistamme!

Siivous

Siivous

Kun annat meidän huolehtia asuinkiinteistösi siivouspalveluista jälki on varmasti siistiä ja osaavaa. Siivouspalvelumme ammattilaisilla on pitkä kokemus alalta ja siksi voimmekin tarjota kattavasti kaikki asuinkiinteistöjen tarvitsemat siivouspalvelut. Meiltä saat normaalit kodinsiivoukset, saneerattavien kohteiden rakennussiivoukset, lattioiden vahaukset, nostintyöt sekä asuntojen häätötyhjennykset ja niin sanotut ”huumetyhjennykset” ongelma-asunnoille.

Hoidamme kaikki siivouspalvelumme itse ja otamme vastuun työmme jäljestä jokaisessa siivottavassa kohteessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää siivouspalveluistamme!

 

Pihatyöt

Pihatyöt

Teemme kaikki kiinteistöjen pienemmät pihatyöt tehokkaasti ja joustavasti erilaisiin kohteisiin. Olipa kyse sitten kodin tai muun kiinteistön pihan kunnossapidosta, meiltä löytyvät aina osaavat tekijät ja oikeat työvälineet joka tilanteeseen. Hoidamme pihatyöt aina vuodenaikojen mukaan: nurmikonajot kesällä, lehtien haravoinnit syksyllä ja lumityöt talvella. Käsilumitöiden lisäksi teemme talvella tarvittaessa myös lumen auraukset ja kulkuväylien hiekoitukset. Meiltä saat myös yksittäiset puunkaadot piha-alueille turvallisesti ja siististi tehtynä.

Toteutamme kaikki pihatyöt itse, joten meidän kanssamme asioidessa voit olla varma että työhön ryhdytään saman tien.

Siisti ja hyvin hoidettu piha on paitsi viihtyisä, myös asukkaiden turvallinen käyttää. Kun haluat ammattilaisten tekemät pihatyöt kilpailukykyiseen hintaan, valitse silloin T.R Talohuolto pitämään pihastasi huolta!

 

T.R Talohuolto Oy - Tekijöillämme on parhaimmillaan 30 -vuoden kokemus kiinteistönhoidon ja siivouksen alalta, joten työ tehdään varmalla otteella ja kerralla oikein

Jätä viesti tai pyydä tarjous