Siistiä siivouspalvelua koteihin ja haastavampiinkin kohteisiin.

Kun annat meidän huolehtia asuinkiinteistösi siivouspalveluista jälki on varmasti siistiä ja osaavaa. Siivouspalvelumme ammattilaisilla on pitkä kokemus alalta ja siksi voimmekin tarjota kattavasti kaikki asuinkiinteistöjen tarvitsemat siivouspalvelut. Meiltä saat normaalit kodinsiivoukset, saneerattavien kohteiden rakennussiivoukset, lattioiden vahaukset, nostintyöt sekä asuntojen häätötyhjennykset ja niin sanotut ”huumetyhjennykset” ongelma-asunnoille. Asuinkiinteistöjen lisäksi tarjoamme siivouspalveluita myös muihin kohteisiin, kuten toimistosiivoukseen. Suuremmissa tyhjennysiivouksissa meidän kauttamme järjestyy myös vaihtolavan toimitus ja poiskuljetus.

Siivouspalvelumme tekijät ovat alan koulutettuja osaajia, joilla on hallussaan paitsi kokemusta, myös oikeat työmenetelmät ja välineet jokaisen siivouskohteen tarpeisiin. Hoidamme kaikki siivouspalvelumme itse ja otamme vastuun työmme jäljestä jokaisessa siivottavassa kohteessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää siivouspalveluistamme!

T.R Talohuolto Oy - Tekijöillämme on parhaimmillaan 30 -vuoden kokemus kiinteistönhoidon ja siivouksen alalta, joten työ tehdään varmalla otteella ja kerralla oikein