Rakentaminen, remontointi, purkutyöt, asennustyöt -meiltä kaikki palvelut ammattilaisten tekeminä

Me hoidamme puolestasi asuinkiinteistöjen pienet remontit ja muut kunnossapitoon liittyvät rakennustyöt. Rakentamispalvelumme painottuvat pääasiassa saneerauksen puolelle, joten meiltä saat kätevästi vaikkapa kylpyhuoneen remontin, tapetoinnin tai laminaattien asennuksen asuinkiinteistöösi. Me teemme myös keittiöremontit, maalaustyöt ja remontteihin mahdollisesti liittyvät purkutyöt. Purkutöissä ja remonteissa huolehdimme tarvittaessa myös vaihtolavan hommaamisesta kohteeseen ja jätteen poisviennistä urakan päättyessä.

Rakentamispalveluissa teemme itse niin suuren osan työstä kuin mahdollista ja käytämme ulkopuolisia erikoisosaajia vain erityistilanteissa, kuten sähköjen asentamisessa tai kosteuden mittaamisessa. Periaatteenamme on että kaikki rakennustyömme hoidetaan ”avaimet käteen” -periaatteella, jolloin vastuu töistä on meillä, eikä asiakkaan tarvitse huolehtia työn kulusta.

Meiltä löytyvät kaikki kiinteistöjen saneerauksissa yleisesti tarvittavat pätevyydet ja luvat, kuten esimerkiksi vesieristys sertifikaatti.

Voit jättää rakentamisen meidän huoleksemme, me suoritamme urakat alusta loppuun huolellisesti ja ammattitaidolla. Otamme aina itse vastuun tekemämme työn kestävästä ja siististä lopputuloksesta. Käyttämämme ulkopuoliset erikoisosaajat ovat myös aina alansa vankkoja ammattilaisia, joten takaamme että myös heidän työjälkeensä voi luottaa. Tehdessämme suurempia saneeraus remontteja pidämme asiakkaamme ajan tasalla työn etenemisestä ja hoidamme työn sovitun aikataulun mukaisesti.

Hyvin huollettu kiinteistö on viihtyisä ja turvallinen käyttää, lisäksi hyvä kiinteistönhuolto auttaa säilyttämään kiinteistön arvon pidempään. Kun annat ammattilaistemme hoitaa purku, rakennus ja korjaustyöt kiinteistössäsi, voit olla varma että kädenjälki on kunnollista ja kestää pitkään kunnossa. Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää rakennuspalveluistamme!

T.R Talohuolto Oy - Tekijöillämme on parhaimmillaan 30 -vuoden kokemus kiinteistönhoidon ja siivouksen alalta, joten työ tehdään varmalla otteella ja kerralla oikein