Pidämme pihasi siistinä ja kunnossa - vuodenajasta riippumatta

Teemme kaikki kiinteistöjen pienemmät pihatyöt tehokkaasti ja joustavasti. Olipa kyse sitten kodin tai muun kiinteistön pihan kunnossapidosta, meiltä löytyvät osaavat tekijät ja oikeat työvälineet. Hoidamme pihatyöt aina vuodenaikojen mukaan: nurmikonajot kesällä, lehtien haravoinnit syksyllä ja lumityöt talvella. Käsilumitöiden lisäksi teemme talvella tarvittaessa myös lumen auraukset ja kulkuväylien hiekoitukset. Meiltä saat myös yksittäiset puunkaadot piha-alueille turvallisesti ja siististi tehtynä.

Toteutamme kaikki pihatyöt itse, joten meidän kanssamme asioidessa voit olla varma että työhön ryhdytään saman tien. Hoidamme myös talven lumityöt itse, joten palvelua saa aina heti tarpeen iskiessä. Teemme tietysti tarvittaessa myös yksittäistilauksina kertaluontoisia keikkoja kuten vaikkapa lomalaisten lumitöiden hoitamista.

Siisti ja hyvin hoidettu piha on paitsi viihtyisä, myös asukkaiden turvallinen käyttää. Kun haluat ammattilaisten tekemät pihatyöt kilpailukykyiseen hintaan, valitse silloin T.R Talohuolto pitämään pihastasi huolta!

T.R Talohuolto Oy - Tekijöillämme on parhaimmillaan 30 -vuoden kokemus kiinteistönhoidon ja siivouksen alalta, joten työ tehdään varmalla otteella ja kerralla oikein